Mūsu vīzija

Mūsu vīzija

Mūsu lielākās rūpes ir par klientu drošību, tādēļ ar lielu apņēmību veidojam un piegādājam pasaules klases kiberdrošības risinājumus.

Mūsu programmatūra un risinājumi ir veidoti, lai aizsargātu. Lai aizsargātu, izmantojot jaunākās aizsardzības, uzraudzības un pārvaldības tehnoloģijas.

Mēs uzskatām, ka droša aizsardzība tīklā jāveido kā daudzu līmeņu risinājums, kas integrēts vienā, centralizētā, visu uzņēmumu aptverošā sistēmā. Ļoti svarīga ir lietotāja pieredze izmantojot risinājuma saskarni, tādēļ esam izveidojuši ērtu web interfeisu, kas ļauj drošā vaidā pārvaldīt gan lokālos, gan attālos resursus.

Pirmā aizsardzības līnija, protams, ir uzņēmuma tīkla perimetrs. Visiem zināms, ka kiberuzbrukumu skaits pieaug un tie kļūst izsmalcinātāki. Īpaši laikmetā, kad arvien vairāk kļūstam atkarīgi no tīmekļa un tajā pieejamajiem pakalpojumiem. Šo aizsardzības līniju nosargāt palīdzēs mūsu ugunsmūris. Tā ērtā saskarne ļaus pārvaldīt perimetra aizsardzību pat tad, ja neesat tīkla drošības eksperts.

Ne mazāk svarīgi ir pasargāt sava uzņēmuma e-pastu. Mūsu e-pasta aizsardzības risinājums aizturēs nevēlamus un inficētus e-pasta sūtījumus gan jūsu serverī, gan arī tad, ja izmantojat, piemēram, Office 365.

Bet, lai būtu pilnīgi droši, ka neviens un nekas nav veicis ko sliktu jūsu tīklā, ir tikai viena iespēja – uzraudzīt tīklu. Mūsu tīkla uzraudzības risinājums NTSS ir pielīdzināms videonovērošanai reālajā pasaulē. NTSS ieraksta visu tīkla datu plūsmu, to analizē un ļauj veikt teksta meklēšanu. Ja tīklā notiks kādas negaidītas vai nevēlamas darbības, jums būs pilna aina par to, kas tieši noticis. Un pat, ja aizdomas par ļaunprātīgu rīcību radīsies pēc laika, būs iespējams precīzi atšķetināt notikumu gaitu. Cita veida drošības risinājumi šādu iespēju nepiedāvā.

Mūsu vīzija ir, ka tikai nepārtraukti pilnveidojot savus drošības risinājumus un pilnveidojoties pašiem, apgūstot jaunākās kiberdrošības tendences, iespējams radīt risinājumus, kas ir nemainīgi labi veicot savu galveno uzdevumu – sargāt jūsu tīklu nemitīgi mainīgajā tehnoloģiju vidē.

Aicinām jūs pievienoties mūsu vīzijai!

Lai uzzinātu vairāk par mūsu kiberdrošības risinājumiem, izpildiet pieprasījuma formu. Mēs noteikti ar jums sazināsimies!

Uzņēmuma Ugunssiena komanda