Komanda

Komanda

 

Kārlis Hiršfelds, CEO

Kārlim ir vairāk nekā 15 gadu pieredze tīkla drošības jomā. Strādājot mūsu uzņēmumā, ir veicis gan IT konsultanta, gan arī tīkla drošības eksperta uzdevumus. Kārlis ir arī tīkla protokolu, lielu datubāzu projektēšanas un veiktspējas optimizācijas eksperts, ar lielu pieredzi inovatīvu programmatūras risinājumu izveidē.

Eksperts PHP, C/C++, JavaScript, SQL, PL/SQL, Windows, FreeBSD, Linux.


Aigars Zaube, CTO

Aigars Zaube uzņēmuma galvenais tehnoloģiju eksperts ar darba pieredzi gan publiskajā, gan privātajā sektorā. Aigars ir tīkla drošības eksperts, pārzina tīkla protokolus un kriptogrāfijas jautājumus, guvis lielu pieredzi ugunsmūru, VPN un antivīrusu ieviešanā un konfigurēšanā, un kiberdrošības incidentu analīzē. Pārzina arī lielu datubāzu projektēšanas un veiktspējas optimizācijas jautājumus.

Eksperts C/C++, ASM, PHP, SQL; IP tīklu izveidē, datoru drošībā, maršrutēšanā, DNS un ugunsmūru konfigurēšana, Windows, FreeBSD, Linux.


Iveta Znutiņa, CFO

Iveta ir uzņēmuma grāmatvedības guru ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi grāmatvedības un finanšu uzskaites jomā. Ivetas profesionālisms noteikti kalpo par iedvesmu pārējiem mūsu komandas cilvēkiem.